15.10.2016

Rulada din piept de pui

   O modalitate inedita de a prepara pieptul de pui.
Ingrediente: 
  • o lingurita de coaja rasa de lamaie
  • 120 ml de vin alb
  • 120 ml de supa concentrata de pui
  • 2 linguri de oregano tocat
  • 150 g de branza feta
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 4 bucati de piept de pui feliat subtire
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper  
Mod de preparare: 
Pregateste o tava si tapeteaz-o cu hartie de copt unsa cu ulei.Aranjeaza pe ea pieptul de pui si condimenteaza cu sare si piper.Deasupra se presara feta,oregano si coaja de lamaie lasand libere marginile carnii.Ruleaza carnea individual sau daca puteti de-a-ntregul avand grija sa nu iasa umplutura si prindeti cu scobitori.
In cuptorul incins la 220 grade caleste in doua linguri de ulei rulada pe toate partile timp de 10 minute avand grija sa nu se desfaca.
Rulada se pune in tava pregatita cu foaie de copt si se lasa la copt 10-15 minute.In tava in care ai calit rulada se pune vinul,supa si sucul de lamaie si se fierb 5 minute.
Rulada se taie felii si se serveste alaturi de sos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj adecvat!