10.10.2016

Recorduri sau ciudatenii?

   Nu toti oamenii suntem la fel.Dar unii au o modalitate aparte de a iesi in evidenta.
  1. Femeia cu talie de viespe

Cathie Jung,din SUA este regina Corsetelor.Aceasta are o talie incredibil de subtire masurand 53 cm fara corsec si 38 de cm in corset.Femeia poarta permanent corsetul ,evitand avertismentele medicilor.Aceasta practica nu este una tocmai sanatoasa provocand probleme intestinale dar si pulmonare,deoarece corsetul apasa pe organele interne acestea nefunctionand normal.

      2. Cele mai multe tatuaje si piercing-uri

Tatuaje pe 93% din suprafata corpului.Cu asta se lauda Isobel Varley din Marea Britanie.Totul a inceput la 40 de ani,cand a descoperit frumusetea tatuajelor.Ajunsa la 60 de ani este declarata cea mai in varsta persoana cu atat de multe desene pe corp.Pe langa astea Isobel mai are si 49 de piercing-uri in diferite zone ale corpului.

      3. 10 metri.Unghii de 10 metri

 Acest om a decis sa nu-si mai taie niciodata unghiile.Melvin Boothe,din Statele Unite si-a inregistrat recordul in 2009,cu cateva luni inainte de a muri.Din cauza marimii acestora nu a mai putut iesi din casa in ultima perioada.

    4. Ochi de broasca

  
Kim Goodman este persoana care isi poate scoate la comanda ochii din orbita.Concentrandu-se,ochii pot sa iasa in exterior chiar si 12 mm.Aceasta spune ca ulterior nu are probleme si poate sa faca asta de cate ori doreste.

    5. Perna de ace

2009 de ace au fost infipte in capul chinezului Wei Shengchu.Putin dureros,as spune.

    6.Limba "cu greutate"
 
 Thomas Blackthorne detine recordul pentru cea mai mare greutate ridicată cu limba,de doar 12.5 kg.

Acestea si multe alte recorduri trebuie lasate pe seama celor care stiu sa o faca.Ele pot deveni periculoase pentru corpul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj adecvat!